O klubu

Klub Aquarius nalazi se na zagrebačkom Jarunu. Njegovi dijelovi A1 i A2 nalaze se jedan uz drugog i funkcioniraju kao dva odvojena kluba ili kao jedan veliki.

Kontakt

Klub:
Aquarius
Adresa kluba:
Aleja Matije Ljubeka b.b. 10000 Zagreb
Tel/Fax:
+385 1 3640 231
Klub:
Aquarius
Adresa ureda:
Macanovićeva 9 10000 Zagreb
Tel/Fax:
+385 1 3693 248; +385 1 3693 249
E-mail:

Gdje se nalaze A1 i A2?

Karta Zagreba Karta Jaruna

Kako doći do kluba?

Automobilom

Na Jarun se s osobnim vozilom može ući na nekoliko mjesta. Kako vam je Aquarius osnovni cilj, preporučamo prvu ulaznu rampu na dolasku iz grada. Ukoliko je ona zatvorena (a navečer zna biti), odvezite se do glavnog ulaza. Procedura je u oba slučaja ista — skrenete lijevo i vozite uz jezero sve dok vas ne veliki natpis na prilazu kluba ne uvjeri da ste na pravom mjestu. Aquarius za vašeg limenog ljubimca čuva i poseban parkirališni prostor.

Javnim prijevozom

Tramvajem broj 17 (Borongaj–Trg Bana Jelačića–Jarun-Prečko) ili 5 (Kvaternikov Trg–Vukovarska–Jarun) idete u pravcu Jaruna. Izlazite dvije stanice nakon studentskog doma Stjepan Radića na Savi i potom se oslanjate na najstarije prijevozno sredstvo…

Hodanje

Najkraći put od tramvajske stanice do Aquariusa vodi uz Haberleovu ulicu, potom uskim putem uz igralište NK Sava, pa preko nasipa do lijeve obale jezera na kojem se ugnijezdio klub. Ovaj brzi, alternativni pravac ne preporuča se tijekom kišne sezone — tada je uputnije izabrati sigurniji, iako nešto duži put koji se drži ulazne rampe i asfalta.

Taxi

Tu je dovoljna jedna riječ, u Zagrebu taxije još uvijek ne voze stranci kao u New Yorku. Da stvar bude bolja, taxi vas čeka i na izlasku iz kluba. Ako piješ, neka netko drugi vozi.